Det var nu oerhört länge sedan jag var hos tandläkaren. Flera år sedan eller närmare bestämt lite drygt fem år sedan, vilket inte är bra. Mycket kan ha hänt i käften på så lång tid och det är till och med mycket troligt att jag har dragit på mig ett flertal riktigt jobbiga hål som nu kräver åtgärder av det mer omfattande slaget. Något som alltså betyder att jag snabbt som attan bör leta reda på en bra tandläkare Haninge. Går inte att skjuta upp det här obehagliga längre. Kommer inte att bli det minsta kul. Till att börja med hyser jag en viss tandläkarskräck som jag inte lyckats komma över och sedan så kan det förstås tänkas att hela prylen blir rätt kostsam. Tandläkare av i dag har ju vett att ta betalt för sina tjänster, de tar betalt ordentligt och det är inte säkert att jag råd att betala för lagning av alla de hål jag förmodligen har vid det här laget.