Min favoriträtt är hamburgare, det har varit det så länge jag kan minnas. Hamburgare är en rätt som kan tillagas på en rad olika sätt. Från cheeseburgare till gourmethamburgare, och alla har sin egen charm. När jag var liten så var min absoluta favoritdag fredagar, då gjorde mamma oftast min favoriträtt. På den tiden var det vanligt nötkött som gällde, man sprutade på mängder av ketchup och hamburgerdressing och hade på sallad och tomater. Pommes frites gjorde sedan rätten komplett, jag tror att den beskrivningen är standarhamburgaren i de flesta svenska hem. Sedan dess har min smak förfinats lite, jag har vågat experimentera lite mer med smaker och olika kombinationer. Jag har dock aldrig kommit nära att göra mina egna hemmagjorda hamburgare så goda som den hamburgaren jag smakade i helgen, på restaurangen fb sea som ligger i finnboda hamn. Jag har en ny favorit, så mitt nya hemliga uppdrag till mig själv är att få tag på deras recept, därefter kan jag kanske bli en självutnämnd hamburgermästare.